Benzinera: Les instal·lacions corresponents a la benzinera es componen d'una superfície exterior de 3800m2 amb una pista de 650mcoberta amb una marquesina on es situen quatre illetes amb dos sortidors multiproducte, dos de gran cabal, un sortidor "telemat" i un sortidor de Urea sent un total de 24 mànegues i que formen vuit carrils de suministrament per a la venda de gasolina sp 95, gasolina sp 98, gasoil A, gasoil A+, gasoil A+10 i AD BLUE.

Les illetes estan dotades de servei de mànega d'aigua per a la neteja de llunes i monopilar d'aire-aigua.

La capacitat total de magatzament de carburants és de 250.000 litres.

Botiga: La botiga poseeix un punt de cobrament que està centralitzat i atèn els serveis de carburant en pista, botiga i bar-restaurant.

La botigala té una superfície de 150mamb més de 3.000 referèncias de productes. Consta de màquina de venda de tabac. A part, també ofereix servei de fax, wi-fi de franc, pantalla de circuit tancat vigilant diferents càmares el pàrking, etc.

Totes les instal·lacions estan condicionades amb accesos per a minusvàlits (pàrking, rampes, serveis,...).

Els banys estan pensats per un pas elevat de persones previstes de dutxes i canviador per a bebès.

Bar-Restaurant: La superfície del Bar-Restaurant és de 1.000mdestinats a bar, snack, menjador, dos menjadors privats, sala de màquines recreatives, serveis i cuina.


Pàrking: Area de Vilasana disposa de dos pàrkings. Un amb una superfície de 3.000mdotat de marquesines amb parasols i destinats per a 50 places de vehicle lleuger. El segon pàrking consta d'una superfície de 17.000m2  i està destinat a vehicle pesat amb una capacitat per a 110 vehicles.

 

 

Localització

AREA DE VILASANA S.L.
Ctra. A-2 km 486,4
25245 Vilasana – Lleida
Telf. +34 973712336
Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.

Registre al Butlletí